SANKAA – Meet

Doel

Met deze sessie willen we graag mensen online samenbrengen om gewoon even te ontsnappen aan de druk en de eenzaamheid van deze coronaperiode. Elkaar even ongedwongen ontmoeten en ontspannen kan zeer deugddoend zijn !

Wat

De bedoeling van deze sessies is dat we laagdrempelige activiteiten verzorgen vooral op basis van de talenten die binnen Sankaa aanwezig zijn. Je hoeft geen specialist te zijn maar heb jij ook een talent of een hobby die je wil delen laat het ons gerust weten. Onkosten kunnen zeker vergoed worden en een vrijwilligersbijdrage wordt voorzien.

Ter inspiratie

Zo denken we bijvoorbeeld aan mensen die kunnen zingen en ons een lied willen aanleren, aan mensen die kunnen koken en ons een kooklesje kunnen geven, mensen die enkele danspassen willen aanleren, mensen die iets bijzonders meegemaakt hebben en hier iets willen over vertellen, mensen die kunnen knutselen,…. Eigenlijk maakt niet uit wat. Als je maar zin hebt om het met elkaar te delen. Perfectie is niet nodig. Genieten staat centraal.

Misschien heb je zelf niet direct iets dat je wil delen maar kan je 1 van je leden motiveren om mee te doen. Heerlijk zo een klein momentje van roem in deze bijzondere tijden.

  • Wanneer: Elke 2de dinsdag van de maand om 20h en laatste zaterdag van de maand om 14h
  • Waar: Zoom-meeting
  • Begeleider: Sankaa-Team
  • Meer info: griet@sankaa.be