Bruggen bouwen in het digitale tijdperk

Digimeet Gent

In de bruisende wijk Ledeberg, waar diversiteit en gemeenschapszin hand in hand gaan, vindt opnieuw Digimeet plaats. SAAMO Ledeberg organiseert samen met Sankaa vzw ‘Digimeet Gent’, een initiatief dat zich richt op het empoweren van de gemeenschap door middel van digitale vorming.

Met de snelle vooruitgang in technologie is het essentieel dat iedereen de kans krijgt om mee te groeien. Digimeet Gent biedt jou deze kans.
Op dinsdag 4 en 25 juni opent De Broederij in Gent opnieuw haar deuren voor iedereen die meer wil leren over digitalisering en de impact ervan op ons dagelijks leven.

Voor wie wil kan je om 12 uur al genieten van een kom hartverwarmende soep. Van 13.00 tot 15.30 uur kan je deelnemen aan de gratis vorming die wordt aangeboden rond het thema OCMW. Dit is een kans om vragen te stellen, te leren en inzichten te delen.

Dinsdag 4 juni: wanneer kan je hulp vragen bij het OCMW? Wat kan je verwachten als je de eerste keer hulp vraagt?
Dinsdag 25 juni: wat zijn de voorwaarden om een leefloon te krijgen? Wat als ik mijn schulden niet kan betalen? Wat is aanvullende financiële hulp?

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het is een uitnodiging aan de gemeenschap om samen te komen, te leren en de kracht van diversiteit te vieren.

DIGIMEET GENT :

🗓️ Datum: dinsdag 4 en 25 juni
⏰ Tijd: Soep: 12:00 uur, Digimeet vanaf 13:00 uur
📍 Locatie: De Broederij, Standaerdsite 1, Ledeberg