FAAB wordt Sankaa

Sinds onze oprichting in 2007 is er heel wat veranderd. We zijn uitgegroeid van een handvol toegewijde verenigingen tot diverse groep verenigingen die zich dagelijks inzetten voor het creëren van een verbondenheid en betrokkenheid bij hun leden, wat op zijn beurt een motor is voor volwaardige participatie in de Belgische samenleving.

 Met de groei kwamen er zowel kansen als uitdagingen op onze weg.  Eén daarvan was onze naam. Naarmate we meer bekendheid kregen en nieuwe verenigingen bij onze koepel aansloten werd onze naam immers steeds restrictiever.   

De voorbije maanden hebben we samen met onze leden hard gewerkt om een nieuwe, unieke en herkenbare naam te bedenken die bij de verenigingen en de Afrikaanse diaspora in België niet alleen een vertrouwd gevoel oproept maar ook de nieuwe weg die we zijn ingeslagen reflecteert.

Het is ons een genoegen om aan te kondigen dat de Federatie van Anglophone Afrikanen in België (FAAB vzw) vanaf 14 december ‘Sankaa vzw’ wordt. 

Bij deze vernieuwing hoort uiteraard niet alleen een nieuwe naam.  Sankaa heeft ook een aangepaste visie & missie; een nieuwe huisstijl een een gloednieuwe website. Wij nodigen jullie van harte uit om onze nieuwe website www.sankaa.be te bezoeken voor meer informatie over de  onze prioriteiten en ons aanbod voor 2020.

Praktisch kan je ons vanaf nu bereiken op de volgende mailadressen: 

info@sankaa.be; griet@sankaa.be; sonja@sankaa.be; theo@sankaa.be; norbert@sankaa.be; evodia@sankaa.be; edna@sankaa.be

Dit werk zou niet gerealiseerd zijn zonder jullie onvoorwaardelijke steun. Wij willen jullie dan ook van harte bedanken voor jullie inbreng en medewerking.

 

Het SANKAA – team

14 december 2019