netwerking en samenwerking

Als Sankaa geloven we in de kracht van samenwerken. Samenwerking en co-creatie kunnen een manier zijn om je individuele doelstellingen beter te bereiken, om van elkaar te leren,…
Sankaa biedt niet alleen een aantal interne mogelijkheden tot samenwerking voor lidverenigingen maar gaat ook betekenisvolle samenwerkingen aan met partners, lokale overheden, collega-koepelorganisaties,…

Aanbod voor lidverenigingen

Netwerkmomenten

'Meet, greet & learn'

Jaarlijks regionale momenten waarop je andere lidverenigingen in je regio kan ontmoeten. Tijdens deze uitwisselingen kan je elkaar leren kennen en inspireren.

Jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

Het uitgelezen moment om te netwerken met interne en externe partners. Wie weet leidt een toevallige ontmoeting wel tot een boeiende samenwerking!

Vorming en coaching rond samenwerking

Wil je met je vereniging samenwerkingen aangaan in het kader van een activiteit of een project? Wil je lokaal meer actief zijn? Weet je niet welke partners interessant kunnen zijn? Hoe zorg je ervoor dat je vereniging een evenwaardige partner is in de samenwerkingen die je aangaat? Hoe werk je aan samenleven in diversiteit? Hoe versterk je de participatie van je leden?

Bij al deze vragen kan Sankaa je vereniging ondersteunen en coachen. Neem contact op met één van de educatieve medewerkers en samen met jullie bekijken we hoe we jullie verder op weg kunnen zetten.

Neem af en toe ook eens een kijkje bij de geplande activiteiten en vormingen. In ons aanbod zit vast en zeker een activiteit die je verder op weg zal helpen bij het aangaan van samenwerkingen.

Projecten

Sankaa voert ook een aantal projecten uit samen met partners.

Benieuwd hiernaar? Neem dan zeker eens een kijkje.

Interesse om mee te werken?
Contacteer dan één van de medewerkers van Sankaa.

Aanbod voor partners

sankaa netwerken en samenwerken square

Overig aanbod

sankaa ondersteuning op maat

Ondersteuning op maat

Onze educatief medewerkers zoeken samen met jullie naar de gepaste vorm van ondersteuning.

sankaa vorming en educatieve activiteiten

Activiteiten en vormingen

Interactieve workshops, bezoeken aan openbare diensten en culturele centra, vormingen en trajecten,...

sankaa versterken van participatie

Versterken van participatie

We ondersteunen sleutelfiguren en leden zodat ze als evenwaardige partners kunnen deelnemen en mee vormgeven aan de samenleving.

sankaa educatieve pakketten tools templates

Educatieve pakketten, tools, templates

Allerhande informatie, documenten, tutorials en tips over het leiden van je vereniging, het aangaan van samenwerkingen en het wegwijs maken van je leden in Vlaanderen en Brussel.

sankaa vereniging in de kijker

Vereniging in de kijker

Sankaa zet maandelijks één van haar lidverenigingen in de kijker. Samen met jullie maken we een blogpost en zetten we de sterktes van je vereniging in de verf.