Vereniging in de kijker

Wil je een good practice of bepaalde expertise die je vereniging heeft ontwikkeld delen met anderen? Is je vereniging een krak in dialoog en ontmoeting en wil je graag anderen inspireren? Zijn jullie leden echte bruggenbouwers in Vlaanderen en Brussel? Participeert je vereniging in lokale initiatieven in je regio? Wil je graag je vereniging bekend maken bij een breder publiek? …

Vanaf januari 2020 zet Sankaa maandelijks één van haar lidverenigingen in de kijker. Samen met jullie maken we een blogpost en zetten we de sterktes van je vereniging in de verf.

Benieuwd?

Neem dan contact op met sonja@sankaa.be
Zij zal jullie meer informatie geven en begeleiden bij de voorbereiding en opmaak van de blogpost. Sankaa zorgt voor de publicatie op de Sankaa-website en de verspreiding via haar sociale medianetwerk.

Voor wie: Voor lidverenigingen van Sankaa

Opgelet: Maandelijks zetten we één vereniging in de kijker. Dit betekent dat verenigingen die eerst een aanvraag indienen eerst zullen worden begeleid.

sankaa vereniging in de kijker square

Bekijk de meest recente artikels

Overig aanbod

sankaa vorming en educatieve activiteiten

Activiteiten en vormingen

Interactieve workshops, bezoeken aan openbare diensten en culturele centra, vormingen en trajecten,...

sankaa netwerken en samenwerken

Netwerking en samenwerking

Ga betekenisvolle samenwerkingen aan met lidverenigingen, partners, lokale overheden, collega-koepelorganisaties,...

sankaa versterken van participatie

Versterken van participatie

We ondersteunen sleutelfiguren en leden zodat ze als evenwaardige partners kunnen deelnemen en mee vormgeven aan de samenleving.

sankaa educatieve pakketten tools templates

Educatieve pakketten, tools, templates

Allerhande informatie, documenten, tutorials en tips over het leiden van je vereniging, het aangaan van samenwerkingen en het wegwijs maken van je leden in Vlaanderen en Brussel.

sankaa vereniging in de kijker

Vereniging in de kijker

Sankaa zet maandelijks één van haar lidverenigingen in de kijker. Samen met jullie maken we een blogpost en zetten we de sterktes van je vereniging in de verf.